Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku vid bädden


VILS

Vård i livets slut

varför så svårt att lämna

ta farväl och gå

 

Kroppen saktar ner

hjärtats slag styr andningen

blir alltmer ytlig 

 

Det är som väntan

på klartecken, ja tillstånd

avkläda kroppen

 

Kasta sig ut i

rymdens frihet och jubla

kärleksljusets bliss

 

© Gunilla N 20190516

 




Bunden vers (Haiku) av Gunilla VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-16 19:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skapat!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP