Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


” Bild utav dig” Pia Den är redan ett år äldre.


En Prinsessa

Egentligen skulle jag skriva en kärleks dikt till dig.


För att lindra allt, som hänt, men vi behöver denna rörelse.


den väcker oss till liv. 


Likaså blir lilla jag fylld av andra inslag som klänger sig fast,


en berusning som fyller mig av ömhet å kärlek till dig.


När jag drömmer mig bort till ett blankt papper vars yta är tom.


Där ditt avtryck träder fram, smygit sig dit av en enkel anledning.


 Du  har tagit besittning av ytan och min själ.


 


Jag vill teckna av dig imorgon ”inch by inch” varje linje av din form ska in i arket och för evigas sätta spår i historieboken, om en prinsessa.


Finns det poesi här att hämta, så märke du nog det.




Övriga genrer av danne //
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-16 19:22



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vacker känsla blir till poesi!
2019-06-28

  morgonstjärna VIP
oj läste kommentaren du sätter spår tydligen

bilden är fin .
2019-05-19

    ej medlem längre
tänker på gamnacke.

vet inte varför.
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //