Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IGNORERAR IDIOTERNA

ignorerar idioterna

de tillför ingenting

de är fyllda av fientlighet

som interner på sing sing

de är misslyckade människor

som vet om att det är så

ignorerar idioterna

låt dem bara hålla på

 

LARZ GUSTAFSSON 16/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2019-05-16 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP