Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ett övergångsställe tar det stopp.

Glädje som sprids till varenda fingertopp,
Springandes till en famn att dela lycka med.
Vill berätta att mina pussel faller på plats,
Bjuda på tillfälligt fnitter och lite skratt.
Den nästan våriga kvällen för mig dit,
Halvskuttandes till en välkomnande blick.

Vid ett övergångsställe tar det plötsligt stopp,
Andningen upphör och jag kommer ihåg.
Han jag springer till i kväll är inte längre du,
Vad gör jag nu?




Fri vers av Saavedra
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-16 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saavedra