Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRISTENDOMSHATET ÄR KOMPAKT

kristofobin är en kräftsvulst

i detta avlånga land

många bedras av sin synd och

når aldrig himmelens strand

nu är de kaxiga, sturska

det var jag också en gång

men jag är glad att mitt uppror

byttes mot glad jubelsång!

 

LARZ GUSTAFSSON 16/5 2019

 

I Sverige får man hetsa mot kristendom, men inte mot religionerna.

Det beror på hatet mot Jesus. Ty det är Honom man hatar. Värst är fariséerna som utger sig för att vara kristna.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2019-05-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP