Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mjukaste moln mot gryningens väntande hamn

Välkommen tillbaka min kära natt
jag har saknat din smekande tystnad
din rofyllda lugnande stillhets famn
äntligen vilar jag i den och känner
hur du vaggar mig sakta men säkert
in i drömmarnas oändliga värld
tycker mig höra hur du nynnar
din godnattvisa till min själ
sov gott människobarn
snart seglar du iväg
på mjukaste moln
mot gryningens
väntande hamn







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-17 01:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2019-05-17

  Märta Kajsa Nyholm
Vackert.
2019-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP