Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud är inte min gud utan sin hjälm.


bara för att jag har kramp i mina händer
och måste skriva
och rita
och skrika
vara kreativ
på alla sätt jag vet om
för att få ur mig all smuts
som samlat sig
utanpå mig
sedan igår kväll
under middagen med satan

då när ljuset var släckt
och jag inget såg
middagen dock
den var god
stekt och grillad
allt på samma gång
medans desserten
den
den skulle jag dö för, igen
om och om igen
rostad och kokad
för den perfekta krispiga mjukheten
som jag förut bara smakat
när ditt hjärta har frasat sönder sig
i min fradgade mun.




Fri vers av Kathleen
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-06-25 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathleen