Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rålambshovsparken

Julgran, trottoar, hund i koppel, snö, våta ögonfransar, ett lågt gjutet staket. En julgran, skoavtryck i snön, kängor, mörker, vit natt, gatlyktor, snöflingor. Skiftande i virvlande former, flagor, till angrepp, i dans. De spår jag lämnar efter mig försvinner så snabbt att jag med ens blir osäker vart jag gått, vilka spår som var mina. Kanske lämnar jag inga spår. Kanske är jag inte ens här.




Prosa av tigerbergh@gmail.com
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-17 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigerbergh@gmail.com
tigerbergh@gmail.com