Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen el, ingenting...


HUVALIGEN!

All el kommer att kopplas bort
till sörlandet 1 juni - orsaken är
brist på sjukvård i den norra
delen - är inbördeskriget nära?
Ingen kan veta detta ännu!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-17 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje