Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över drömmen

När vi kan tyda solrosens urtavla
är det redan för sent
hägerns höjda näbb, det vassa skallet
lyfter oss ur tiden
granitklipporna ligger hungriga och kala
marmorpelare växer ur marken
ormbunksväxter bevarade i stenen
reser tunna linjer av blad
mot natthimlens flätade botten




Fri vers av Grävling
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-17 14:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint mångfasseterat
2019-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling