Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske har åkt, men du är fortfarande här



Du har lämnat lycka
på min hud

Ett behagligt rus
varje gång
jag känner din doft
på min kudde

Fjärilarna är stilla
men kvar

Och jag har fyllt på
med färska minnen
av dej
i mitt hem

Kom tillbaka innan
bilderna bleknar
igen




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-17 14:39



Bookmark and Share


  Whero
Så vackert.
2019-05-23

  Judas Ekholm VIP
Gillas!
2019-05-22

    ej medlem längre
Finstämt om längtan och de goda minnenas förföriska närvaro
2019-05-17
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff