Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidig morgon



Jag förstår varför mitt hjärta sjunger
jag såg dina fotsteg i sanden
det är då vårfloden väller fram
tårar förvandlas till blomblad
flyger som vingar mellan öga och hjärta
såg i solen det snöade
det var maskrosornas fröbomber
dalade som fjun till marken








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-05-17 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP