Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neuroforskare
käklinje, lejon
mörka och ljusa
ögonfransar
ett öppet varigt
sår. skrev en
diktsamling
som taget
ur luften inser
jag nu han
kunde inte läka
mig































Fri vers av kriya
Läst 523 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-05-17 17:33



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Haha, inte kunde läsa...läste jag. Men läka var nog bättre : )
2019-09-29
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla