Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara


Anpassad till livet

Är alltid
Ett dilemma
För att du
Bör ej diffensiera dig




Bunden vers av Federico Romano
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-17 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano