Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beskrivning av


Jämlikhet för könen.

För mannen som känner skuld
Handlar det om lika rätt

För kvinnan som vill
Ta tillbaka 200.000 år av förtryck?

Handlar om att
Ja det är frågan...




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-17 18:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra insiktsfull tanke!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP