Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God natt klokuggla kram <3


Natten

 

skrev ett poem till själen

doppade pennan i koppen

där månens vita frukt speglade sig

dina anletsdrag skimrade

mellan bläckets slingor. doften

speglade nattens drömmar

över kudden

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2019-05-17 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP