Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det bara är kärlek som ni alla vill ha

är det bara för er att komma hem till mig och ta
För jag har lika mycket kärlek inom mig
som ett öppet hav
Så ni får det behållningslöst av mig utan några som
helst krav om någonting tillbaka
För ni får det av mig så att ni alla ska kunna må
riktigt bra
Kunna skratta och vara glada varenda dag
Kunna känna er älskade och behövda
För om ni gör det så kommer ni aldrig mera behöva
känna er svaga, lovar jag
För så mycket kärlek har jag ändå inom mig
att den källan aldrig kommer att sina eller ta slut
Så jag delar gärna med mig av den till er alla
helt akut
För om det bara är kärlek som ni alla vill ha, är det
bara för er att komma hem till mig och ta
För ni får det gratis av mig
Så välkomna hem till mig
Yippie!!!

Ken Cassel
18/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger
Publicerad 2019-05-18 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel