Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad existens

Det susar i ett Jag

egentligen enbart är det bakgrunden
som smakar på ordens sälta och
tror sig äga oavhängighet

medan tonbanden släpper kontroll

och andas
fullkornets vågskål
svartbrynt framträdande
men snart uppgår den
över den kolsvarta myllan
som segel

men det är egentligen enbart ett jag
som vilar behagsjukt i gryningen




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-18 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson