Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst nu prata inte högt och skriv inte sanningen

Att tala klarspråk om dagens
samhällsutveckling är inte så omtyckt
man ska hålla igen sin trut och man ska
inte låta pennan frigöra en massa ord
som handlar om allt negativt som pågår
om alla bränder dagarna i ända
om alla våldtäkter stup i kvarten
om alla oprovocerade attacker i en
ständigt rinnande ström...
om alla rån som fullständigt
tagit landet med storm sen öppnade
gränser och annat som inte tillför
som inte bär gott och positivt!
det svenska smörgåsbordet lockar
skattebetalarna står för notan
de tvingas av staten att betala
de tvingas till högre och högre skatt
det har också blivit dyrt att
reparera allt som gått sönder
i förfallets groteska spår..
sen ropar kommuner på hjälp
utbetalningarna är skyhöga
de håller på att drunkna!
det som sker med mitt lilla
fina fosterland är rent jävulskt
den som påstår annat måste
vara FÖR ondskans framfart
det hemska är att de finns!
på första plats är politiker
sen alla andra som stöttar
de hjälper också till att
krossa svensk välfärd
krossa livet för fogliga
laglydiga medborgare!
kriminella har egna lagar
även andra som kommit hit
de behandlas med silkesvantar
kräver och får serverat
det är skillnad på folk & folk
allas lika värde är ett stort skämt
landet faller som en dålig aktie
kronan likaså sjunker i värde
spåren efter de som bestämt
visar bara på förödelse
men det vill de inte erkänna
kungen går ännu naken
igenom staden och folk
applåderar och ler*
det man inte talar om
finns inte på kartan..
men sa den lilla pojken högt
han är ju naken!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-18 10:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tyvärr, så är det.
2019-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP