Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte ditt mörker

 

Mörkret det tunga

svarta inom dig

du släpat på så länge

är inte ditt mörker

det är någon annans mörker

som i sin längtan

efter ljus flög vilse

det är inte där längre

det har gett sig  av


det har lämnat dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild: Egen.

 





Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-18 10:05



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Fin dikt med vemodig ton som växer till hopp mot slutet.
2019-06-05

  Rafmagn VIP
Vackert och djupt!
2019-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP