Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påhittad 3-D-sekvens till Marie Juliette Olga ’Lili’ Boulangers sorgesamt gungande orkesterstycke. Liksom Mammuten bedriver hon en trägen kamp mot ödet, Crohns sjukdom (blir bara 24 år) medan vår bjässe på 5-6 ton förgäves letar vatten.


Mammut monumental - Exposé



Sekventiell exposé över den


imposanta ishavstramparen


med de svängda betarna


febrilt sökandes livselixiret,


havselementet, till Lili


Boulangers orkestrala


tyngd i D’un soir triste.


Hon graverar in kampen


för överlevnad så ullhåren


på oss och den sibiriska


mammuten reser sig högt


över tundran.




Övriga genrer (Kåseri) av BenGust VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-18 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan skriva!
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP