Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten resumé, eller som en uppdatering men mera som en beskrivning av nästa "bild eller "pusselbit.


Vända sten.

Det verkar ha skett ett styckmord på en kvinna de tror är hyresgäst i den lägenhet som jag befinner mig i vid tillfället. Det tycks som att de "tagit (utger sig för att äga) hennes två mejl adresser med tillhörande blogg, för att sedan också inta hennes lägenhet, den lägenhet som jag står som hyresgäst på. Verkar det krångligt? Jag förenklar..

I lägenheten ovanpå min, där är ett gäng som härjar..

Det är i den en kvinna ska ha styckmördats.

De tror, de mördat hyresgästen som bor i lägenheten under.

Motivet; en av de skyldiga vill ha lägenheten med tillhörande inventarier samt mejl, blogg och bostadstillägg, hon har, verkar det som gått så långt att hon säger sig ha bytt namn.

Men jag som bor här, lever och har kontakt med polismyndigheten sedan 18 år.

Och med den rätten på min sida..

Är jag en riktig hyresgäst och jag är vid liv,

Ska det utredas?

Polisen, undercover har redan befunnit sig hos dom.

Är detta verkligen sant?

"Eftersom jag som känner mig utsatt inte träffat de som härjar personligen utan bara känner av och skriver som författare är det inte mitt ansvar att bekräfta det.

Jag vet att texten ni just läst är en smula osammanhängande..

Men till mitt försvar så sover man dåligt om nätterna här.

Det är så när man kan lyssna till samtalen, de för nattetid.

Ja, är ni med?

Det har vi varit hela tiden!

Tror inte vi behöver gå in.

Ok, vi ligger lågt ett tag till..

(Ingen i området vet vilka de är, de-sluga..)

De som levt här för många år sedan, i forntiden.

Ni vet,

Asagudar, de som for till Island.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-18 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP