Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otack är världens lön


Transvestiten

Ett fasligt oväsen från en motorsåg
i grannskapet, tankarna dränktes av
oljudet, så även böneutropen inför
fredagsbönen.
Tog mig ut för att okulärbesiktiga
platsen och härleda från vem.

På gräsmattan låg ett svart tygstycke,
sannolikt en klänning som blåst in,
Tar upp den och konstaterar att det
var en kvinnas klänning, ut stormar
en man 205 cm lång och säkert över
hundra kg tung, greppar min hals och
skallrar mitt huvud så tänderna hart
när lossnar, blodvite.

- Vad gör du med min frus klänning?
Hann inte svara utan fick mer stryk.
Din förbannade tjyvaktiga transvestit
kom det rappt ur munnen på mannen.

Otack är världens lön…




Fri vers (Prosapoesi) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-18 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje