Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har urinvånarna nå´n talan?

Cherokee asks Trump, sir you say,
you wish all immigrants go away...
Slendid say we too!
But sir how about you?
For how long time are you going to stay ???




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-18 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt