Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

ett brev
jag aldrig skrev

om nånting
som aldrig hänt

till en person
som inte finns




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-18 19:13



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
PostNord kommer nog kräva porto ändå he
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP