Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


poesin

Dikten om sig själv
ur mitt jag
finns i ditt bröst.

Jag känner
dina hjärtslag
i mig.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-18 19:35



Bookmark and Share


  danne //
text å bild liksom faller in i varandra , vilken härlig förförisk effekt
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP