Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torv

Bevarade i kroppsminnet, sjoken av döda
rötter som lindar sig om
kastar och växer, slingrande ludna stänglar
undervegetationen knastrar av spår
den krypande mossan
ängsullens hårda kärna

vi gräver oss ner i den torrlagda myren
ovanför oss staplas molnen i drivor
och lägereldens fuktiga rök
varsamt bär vi varandras berättelser
bokens sidor luktar fukt och koppar
famnen full av allt som levat




Fri vers av Grävling
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-18 20:02



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Underbart formulerat!
2019-05-19

  morgonstjärna VIP
fin liknelse jordnära som livet
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling