Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dockskåpet



Ljuset sippar in mellan skarvarna
ser de grönblå skuggorna
i ögonvrån öppnas springan
dörren står på glänt

Ser hennes skimrande
villkorslösa kärlek
Så öppen och fri
Så tillitsfull
Slickar handen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-18 20:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oj !!!!!
2021-04-28

  ERD-man-SKY VIP
-mycket vacker poetry , indeed!!!!!!!!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP