Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAN MAN LITE PÅ EU?

Hur kunde denna mediokra sång vinna Euro? Från Holland .
Lite märkligt är det för att när Johns låt var ute och de röstade i Europa
fick han ju massor av tolvor.
Kan man lita på det här?

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj