Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generositet


jag gör gärna allt
allt du inte vill

städar, lagar mat, handlar
og allt sådant där

jag lyder dig
vid minsta vink

jag dyrkar, älskar
åtrår, trånar, dig lojalt

troget ock totalt

jag ser din njutning
som viktigast

börandes alltid komma först
samt främst

sättandes dig i fokus
för allt du så vill

jag slickar dig
så mycket du vill

utan vidare krav
eller ens önskemål

jag låter dig ha
hur mycket sex du vill

med hvilka og huru många du vill

jag inte bara accepterar det
jag bejakar, stödjer samt vill att du har

generositet handlar inte bara om pengar
utan att jag vill ge dig, allt, allt som går

det är kärlek























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-05-19 09:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så synd att du är unik! Men bättre med en än ingen.
2019-07-02

    Sefarge VIP
Låter som mycket bättre
än ROT-avdrag till rik
Miljonärska?
;)
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP