Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

<3-ligt verktyg!

Kärlek kan fylla en...
Kärlek kan berömma en...
Kärlek kan tömma en...
Kärlek kan glömma en...
Kärlek kan bereda en
för att klara sig
bättre sen!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 10:26



Bookmark and Share


  ULJO
Kärlek . Vad vore livet utan?
2019-05-20

  Lars Hedlin
JA kärleken kan innebära både att bli hjälpt eller sänkt...
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt