Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2011


Dagen kan börja

Solen trevar sig uppåt
Strålarna leker mot fönstret
En kopp med värmande kaffe
Du är där
Du finns kvar
Dagen kan börja




Fri vers (Prosapoesi) av Bengt Sareld
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 10:39



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Kan känna stillheten inom och förväntan vad dagen ska bjuda på...
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Sareld
Bengt Sareld