Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The way we move...

När jag fick höra att jag är ju
aldrig sexigt klädd... Vad säger
min man om det... Inget, sa min
man då som stod bredvid mig...
Varför inte frågades han då
och hur går det sen med sexet?

SEXET, sa vi... Sen fyllde min man i...

Det är ju så hos oss, när vi har sex
är vi nakna, det är ju inte på
kläder vi tänder, utan det är
ju andra trender, som kärleks-
signaler sänder...

THE WAY WE MOVE!




















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-05-19 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt