Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till kära mor och far


Smaragdbröllop - 55 år som gifta



En dikt till er jag vill ge.
För er kärlek till varandra är det vackraste man kan se.

Fortfarande hand i hand.
Så länge har era band,
hållit för varann.

Genom dal och berg,
förbi hårda ben och seg märg,
strålar värmen ut genom ert bröst.
Vår som höst,
ni lärt oss aldrig tappa respekten,
för stor som liten.
Se människors värde bakom skiten.

Föredömen som påverkar många människor:
Mamma, pappa, morfar, farfar, mormor, farmor.
Men även för andra, ja fler än ni tror.

Vilka egenskaper tänker man främst på, som finns hos er två?
Jo det är omtanke, värme, och att ge, mer än att få.

Tack för att ni finns! Vi älskar er så!




Bunden vers av Margo
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-19 11:41



Bookmark and Share


  Margo
Esmeralda. Tack!
2019-05-21

  Ezmeralda VIP
Underbar hyllning till era föräldrar!
2019-05-21

  Margo
Tack Lars Hedlin!
2019-05-19

  Lars Hedlin
Mycket fin hyllning!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo