Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hårdförda lilla ledaren vägrar att sänka priset

Bra gjort alla ni som demonstrerade
emot höjda bensinpriserna som pågår
ni visade verkligen era framfötter
ni ska ha stående applåder för detta
folk kokar av ilska över ökade skatter
den hårdförda lilla ledaren vägrar att
sänka priset och bara fortsätter att le*
ett falskt leende lyser upp hans ansikte
han skiter totalt i att människor får det
svårare i livet, de måste ju ta sig till jobbet
köra barn till skolan och andra viktiga ting
han med en månadslön på 180.000 kronor
tillägg och förmåner använder flyg och bil själv
man blir rosenrasande på hans beteende
hans tillvägagångssätt är omänskligt
ur hans mun kommer mest tomma löften
han säger saker som aldrig uppfylls
han rent ut sagt ljuger folk rätt i ansiktet
skattebetalarna tvingas under hans
diktaturpiska att betala ut mängder
så att landet inte sjunker som Titanic
men det är redan på väg ner och nu grips
politiker av panik och höjer skatterna
till skyarna så att folk blir fattigare!
vart tar alla pengar vägen lilla ledaren?
svara oss och säg det högt till svenska folket
vi kräver annars känner vi oss kränkta
men vi vet vart, men det får man inte
säga högt eller skriva ner för då
börjar pk gorma och svära
med den lilla ledaren i hand
upp till kamp sjunger ni
emot ert eget folk!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-19 12:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En modig poetervän här!

Till fb och Twitter!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP