Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag missade bokskogen.

Jag såg rosa blad från äppelträd,
maskrosstjärnor i gräs,
marken i skogen täckt av vitt.

Något skirt, grönt passerade snabbt.

Jag missade nästan sekunden
när bokskogen slog ut.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-26 18:00



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jättevackert... och vemodigt samtidigt :-/
2019-07-07

    ej medlem längre
Finfin!
Kommer själv från bokskogsmarker, vet hur snabbt det går den tid på året då allt vill fram.
Läser sista meningen om och om igen!
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP