Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poker face




Din blick avgör
Mitt nästa drag

Tärningen är kastad
Så även kläderna











Fri vers (Modernistisk dikt) av annapoem
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-19 12:47



Bookmark and Share


  Gin83
Mycket starkt
Spännande
2019-05-20

  Birk Andersson
över innan det startar
när nudister
spelar strip-poker
:)
2019-05-19

  Rafmagn VIP
Underbart formulerat!
2019-05-19

  Lars Hedlin
Väntan i nuet! Stark djup och bra!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem