Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

 

 

en hungrig man från Kinna

till pizzerian ville hinna

på hojen han grensla

hann ej att vänsla

och vips lät han som en kvinna!




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-19 13:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det blev alltså en Margherita av en Tomaso
2019-05-19

  Fulbergarn
ha ha
bättre stil
att åka bil
2019-05-19

  överlevaren VIP
Sedär....andra tongångar!
Kul och fyndig!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP