Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Natten haltar sig fram
ledbruten
över min klarvakenhet.

Isfiskar simmar av och an
i min hjärnas vindlingar
tropiska färger i ett vinterlandskap.

Försöker sjunka ned i dvala
i grå färglöshet
i ljummen snö
men solen når zenit
och sänder blixtrande pilar mot mina ögonlock.

Av och an rullar tankarna
som stenar i en ström
de rasslar och brusar
medan fiskarna skriker.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-19 13:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
aah fiskarna skriker
inte märkligt när havet förgiftas
annars tänker jag mig baksmälla

inspirerande skrivet!

2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP