Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia II

Det här är inte en dikt
för orden har slocknat och dött
och virvlar trasiga mot marken.

Döden simmar som en rovfisk längs bottnen.

Det här är inte en dikt
det är skuggträdets rasp mot mitt fönster.
Det nattaktiva djurets bön om sömn.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-19 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Insomnia, så oändligt plågsamt det är! Men nog är det en dikt, alltid. En fin sådan, tycker jag.
2019-05-19

  morgonstjärna VIP
Så illa tycker det är färgrikt skuggträdets rasp

Läckert!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP