Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mätt och däst

De unga männens har frisyrer och färgglada strumpor på sina vickande fötter
Själv sitter jag däst, grå, still

Hade jag nånsin vickande fötter?
Satt jag framåtlutad mot tidens nu?

Mitt nu nu är nedtryckt av dåsig dåtid
Jag vill avundas dem
men ids inte eftersom jag är för mätt




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-19 13:39



Bookmark and Share


  danne //
aha dock inte så ung själv men kanske ungdomlig lr rent av slarvig , ty en brukar ha olika variationer på vardera tass ..
:)
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP