Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkt


Blomman

Blomman med mörka blad
Ruttna, skadade, otillräckliga

Blomman som älskar kärlek
Som inte får kärlek

Blomman som trivs utomhus
Är egentligen endast inom väggar

Blomman som tycker om sällskap
Som visserligen bara är ensam

Blomman som önskar att resa upp sig igen
Men är svårt efter ha blivit vissen

Blomman som är blomman
Det är jag med ångest




Fri vers (Fri form) av Hemligablomman
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-19 14:34



Bookmark and Share


  Stay Golden
Let the Sunshine in!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Hemligablomman

Senast publicerade
Blomman
* Se alla