Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digital påflugenhet



För ett stort antal

tycks den elektroniska

allfarleden alltför

minerad av

digital påflugenhet

och förklädd reklam



med avskärmande

som följd




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-19 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP