Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

Jag saknar att prata med dig,
att lyssna till ditt liv.
Att höra lycka och sorg flöda på ett vackert viss.
Att höra dina ord berätta för mig
att allt har sin tid.
Det är svårt för mig
att se dig vara här och där.
Att höra din röst längre och längre bort från min.
jag vill smeka varje del av dig,
höra ditt hjärta slå.
Jag mår bra av att se dig lycklig,
se ditt leende växa.
Så tårarna nu är inte bara sorg,
utan lycka för dig.
Om det inte blir vi igen
Om du blir någon annans.
Så hoppas jag allt för dig,
Hur brustet det än må vara.
Hur brustet mitt hjärta än är,
hur brustet mitt hjärta än kommer bli.
är alltid din lycka,
Det viktigaste för mig.




Bunden vers av Feliciaspoesi
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-19 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi