Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tesla

Är det denna du

vill ha, frågade jag glatt

Ja, ger du mig den?

 

Inser, jag måste

nu börja köpa lotter

Nej, svarade han!

 

Viktigt fortsätta 

drömma om en ljusare

framtid, livet ut

 

© Gunilla N 20190519




Bunden vers (Haiku) av Gunilla VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-19 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP