Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgjuten kärlek

Jag kysser ditt underbara ansikte
Jag kysser dina bröst och din mage
Följer med dig i alla dina känslor
Utlämnar dig inte åt din ensamhet
Dina plågoandar hackar på dig
Kom så ska jag vara din livvakt
Jag kysser dina lår och fötter
Ser på dig med min varmaste blick
Jag ser din själ och förstår dig
Vår helgjutna kärlek är livet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-19 16:05



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Jag blir berörd.... man känner ett lugn! blir sedd, hörd och trygg....
2019-05-19

  Johan Strömstedt
Beröringen är kärlekens slöjor, fint!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP