Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anrop

Min telefon har

gett upp, slutat fungera

förtvivlat anrop

 

Nittioett år

så svårt hantera allt nytt

datorn halmstrået

 

Inser inte att

alla kan se på face book

hennes stora nöd

 

Efter en timme 

ljöd skarp telefonsignal

”Jag klarade det!”

 

© Gunilla N  20190519

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Gunilla VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP