Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shame free walk


i am leaving his appartment with the morning sun teasing my eyes
on streets I've never walked before

there it is again
like a greewich set watch:

dejavus, replaying
like a broken record
small fire crackers of heat and

that certain
untameable

smile




Övriga genrer (Översättning) av mögel
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel