Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste tänka logiskt här, skapa en berättelse.


Hur påverkas, Vad blir?

Hur påverkas min omgivning av att jag måste skriva direkt?
Varför måste jag skriva direkt?
Den viktigaste frågan; Hur påverkas min omgivning av att jag är en författare?




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-19 16:54



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
-inte so mycket :(
fler och fler att slutat lästa böcker och poesi too :(
iPones och Androides som gäller ha ha
-but never give up!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim