Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ATT FÖRÄDLA MÄNNISKOSLÄKTET MED EN GODARTAD DNA~

Att förädla människosläktet med
en godartad DNA,
är den slutgiltiga revolutionen,
som tar sin tid,
emedan de mindre godartade
reducerar sig själva genom sin
dysfunktionella destruktivitet.

Molekylernas kamp om herraväldet
mellan negativa elektroner,
positiva protoner och neutrala neutroner,
är på förhand tecknat i stjärnorna,
att det livsdugligaste segrar,

Dvs:"Det rätta virket" vilket icke är
förbehållet någon speciellt utvald art,
utan det visar sig genom sin metamorfos.

Civilisationen komma därvidlag utarmas
genom sin onaturlighet.

*
I takt med universums expansion,
utvidgas medvetandet
om intellektets begränsning.

*
Man kan anta att Dinosaurierna dog ut
pg av sin egen omättlighet.

De käkade helt enkelt upp varann
för att de led av "Bulimi nervosa"
emedan andra svalt ihjäl
av "Anorexia nervosa"

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2019-05-19 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP